ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στάση εργασίας στα Λεωφορεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 μεταξύ 12:00 – 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή και αργότερα.
Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του Αεροδρομίου.
Την ίδια μέρα, τα Τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 12:00 – 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00 ή αργότερα.
Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.
Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ξεκινούν τα ταξί από σήμερα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καιρός: Γενικά αίθριος με ήλιο αλλά και νεφώσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι συμβαίνει με τη Forthnet: Οι καθυστερήσεις, το παρασκήνιο και τα επικρατέστερα σενάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα του Έπσταϊν επειδή είχε διορίσει τον Μάντελσον
- Μητσοτάκης: Το «Hellenic Heritage» δίνει τη δυνατότητα να αναδειχθεί ο πολιτισμός
- Τράπεζα Αγγλίας: Διατηρεί αμετάβλητα τα επιτόκια στο 3,75% – Ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης εντός του έτους
- Chevron: Συμφωνία με την Τουρκία για παγκόσμιες έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.