• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Σοκάρουν οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους: «Σταματούσαμε μόνο όταν έβαζαν τα κλάματα»


    Στον Εισαγγελέα της Κω οδηγήθηκαν σήμερα οι  δυο γονείς-τέρατα που επί τέσσερα χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά τα τέσσερα παιδιά τους στη Λέρο.

    Θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού είχαν πέσει τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας – ένα κοριτσάκι 14 ετών και ένα αγόρι 8 ετών – αλλά και τα δύο μεγαλύτερα, 25 και 20 ετών. Όλη η γειτονιά γνώριζε, όμως δεν μιλούσε.

    Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο είδαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

    Το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα του νησιού Λέρου.

    Όπως χαρακτηριστικά είπε το ζευγάρι στους αστυνομικούς: «Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική στέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν».

    Ο Εισαγγελές άσκησε εναντίον τους ποινικές διώξεις και ακολούθως οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Ωστόσο, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γονείς-τέρατα βίαζαν και χτυπούσαν τα παιδιά τους στη Λέρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο: Τέσσερις νεκροί, περιλαμβανομένου και του δράστη



    ΣΧΟΛΙΑ