ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 59χρονος στη Χίο. Ο άνδρας, σύμφωνα με το chiosin, αυτοπυροβολήθηκε το πρωί με πιστόλι, μέσα στο σπίτι του στα Βάγια.
Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χανιά: Εξιχνιάστηκε υπόθεση επιθέσεων σε βάρος γυναικών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία διαρρηκτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στελίνα Τσάλτα Φάις: Μία γλώσσα σιωπής, έντασης και διαφυγής
- Μητσοτάκης – ΒΙΠΕ Τρίπολης: «Εικόνα από το μέλλον οι νέες επενδύσεις στη φαρμακοβιομηχανία»
- Δεν είναι 5, είναι τουλάχιστον 25 οι γαλάζιοι που τα βάζουν με τους εξωκοινοβουλευτικούς
- Από τη χρεοκοπία στην εξωστρέφεια: η ΔΕΗ που ενοχλεί τον Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.