ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε νωρίτερα πως ανησυχεί για περιοχές της Τουρκίας από τις οποίες δεν έχουν υπάρξει νεότερα ύστερα από τη φονική σεισμική δόνηση που έπληξε τη χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
«Οι εθνικές αρχές θα επικεντρωθούν στην έρευνα και διάσωση αυτή τη στιγμή», ανέφερε εκπρόσωπος του ΠΟΥ σε δήλωση στο Reuters.
«Στη συνέχεια, αναμένουμε αυξημένη ανάγκη για τη φροντίδα των τραυματιών και τη στήριξη του συνολικού συστήματος υγείας στις πληγείσες περιοχές» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Νέος σεισμός 7,5 βαθμών Ρίχτερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαήλ Ρασσιάς: Πώς είναι να μοιράζεσαι την ίδια κιμωλία με τον Τζον Νας
- Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
- ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.