ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.
Το περιστατικό συνέβη μετά τις 11.30 το πρωί όταν ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο γείτονές του και αφού τους εκτέλεσε αυτοκτόνησε. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι τα θύματα ήταν ζευγάρι, ωστόσο, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την 60χρονη ιδιοκτήτρια των δύο σπιτιών, στα οποία κατοικούσαν το δεύτερο θύμα και ο δράστης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είχε κάποιες διαφορές -ιδιοκτησιακές- με το θύμα (τον άνδρα), κατά πληροφορίες για κάποια παρτέρια. Οι καβγάδες τους ήταν διαρκείς. Η ιδιοκτήτρια και των δύο σπιτιών το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει έξωση στον δράστη, γεγονός που τον εξόργισε.
Σήμερα το πρωί, βρήκε και τους δυο μαζί (ενοικιαστή και ιδιοκτήτρια) και τους δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.
Ο δράστης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν πατέρας αστυνομικού, ηλικίας 55-60 ετών.
Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Δασιά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς ο δράστης είχε ταμπουρωθεί μέσα σε σπίτι.
Οι πρώτες πληροφορίες ήταν αρχικά συγκεχυμένες και έκαναν λόγο για έναν νεκρό και έναν ακόμα σοβαρά τραυματία, ωστόσο, πλέον οι νεκροί ανέρχονται στους τρεις.
Άλλες ανέφεραν ότι ο δράστης είχε καταφύγει στο δάσος και άλλες ότι ήταν ταμπουρωμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Κατά πληροφορίες, ο δράστης είχε ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα.
Διαβάστε επίσης:
Πυροβολισμοί μεταξύ αδελφών στην Κηφισιά – Αναζητείται ο δράστης
Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο: Συνελήφθη ο δράστης (upd)
Μύκονος: Η μαφία της κοκαΐνης και τα ανεξέλεγκτα κορονοπάρτι – Το σχέδιο της αστυνομίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης για «Βιολάντα»: Θέμα με τον Παπαστεργίου δεν υπάρχει – Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να συνδέσει το όνομά του με τη τραγωδία (Βίντεο)
- Ξεκινά η κατασκευή του βασικού τμήματος του ΒΟΑΚ – Δήμας: «Ισχυροποιείται ο χάρτης των οδικών υποδομών όλης της Ελλάδας»
- Δήμας για κυκλοφοριακό: Τα σενάρια για τον Κηφισό – Στο τραπέζι «flyover και αποκέντρωση επιχειρήσεων»
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο My Story: «Πάσχω από μια ασθένεια ανίατη, από ακράτεια λόγου…»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.