Το συγκλονιστικό βίντεο από drone αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής. Η γέφυρα που δέσποζε στην περιοχή κόπηκε στα δύο καθώς δεν κατάφερε να αντέξει τον τεράστιο όγκο των νερών.
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανέλαβε πρωτοβουλία για σειρά δράσεων προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στη δυτική Κρήτη.
Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αποφασίστηκαν στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, ύστερα από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του αρμόδιου υπουργείου, με επικεφαλής τη Γενική Γραμματέα Μαρία Ανδρεαδάκη Βλαζάκη.
Συγκεκριμένα, για τη γέφυρα Κερίτη, αποφασίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πρότυπο του Γεφυριού της Πλάκας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η συγκλονιστική στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας του Κερίτη στα Χανιά (video – pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε εκρηκτικό υλικό σε παραλία των Χανίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στον Παναθηναϊκό
- Κηφισιά: Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία άνω των 100.000 ευρώ – Συνελήφθη 51χρονος συγγενής του θύματος
- Χρυσοχοΐδης: 22.000 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το 2025 – Άσκηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαχείριση υποθέσεων υψηλού κινδύνου
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί έπειτα από ρωσικές επιθέσεις στο ανατολικό τμήμα της χώρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.