• First Top Stories

    Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία: Κλείνουν 24 ώρες χωρίς τηλεφώνημα

    • NewsRoom
    ανθρώπινα οστά


    Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η αρπαγή γνωστού επιχειρηματία χθες από την ακτή Θεμιστοκλέους, μπροστά στα μάτια των περαστικών. Οι Αρχές αναμένουν το τηλεφώνημα από τους δράστες, το οποίο -σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες- δεν έρχεται, παρ’ όλο που συμπληρώνονται 24 ώρες από την απαγωγή.

    Με αυτά τα δεδομένα, οι Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνές τους στο επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία και στις συμφωνίες που έκλεισε το τελευταίο διάστημα.

    Αναφορικά με τις έρευνες για την ώρα της απαγωγής, οι έρευνες επικεντρώνονται στην οικιακή βοηθό του επιχειρηματία, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό.

    Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, η οικιακή βοηθός η οποία είχε ανοίξει το σπίτι για να καθαρίσει άκουσε τις φωνές του και νόμιζε ότι γίνεται ληστεία και άρχισε να φωνάζει: «Ληστεία, ληστεία».

    Οι Αρχές ερευνούν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας διπλανού σούπερ μάρκετ καθώς θεωρείται πιθανό η στιγμή της απαγωγής να έχει καταγράφει.
    Λίγο πριν από τις 9 το πρωί της Πέμπτης, ο 51χρονος επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 31, 27 και 24 ετών, περπατούσε προς το όχημά του, για να πάει στην εταιρία του. Τότε, τέσσερα άτομα με καλυμμένα πρόσωπα και φορώντας μπλούζες με διακριτικά των ΕΚΑΜ τον άρπαξαν και τον έβαλαν με τη βία στο πορτ μπαγκαζ μεγάλου κυβισμού ΙΧ μάρκας Volkswagen και χρώματος μαύρου και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα.
    Παρά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών που έσπευσαν στο σημείο κατόπιν κλήσεων τόσο της οικιακής βοηθού του θύματος όσο και περιοίκων, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε κατά την επιχείρηση απαγωγής δεν εντοπίστηκε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη στον Πειραιά (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά: Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες



    ΣΧΟΛΙΑ