ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των 12, τo smart money στην Ελλάκτωρ, ο Μπουτσικάκης και η μεγάλη δουλειά των ΕΑΣ, οι… ομοτράπεζοι Δένδιας – Γεραπετρίτης, τα ψώνια του εφοπλιστή Αγγέλου, οι νέες business της Μπενρουμπή, οι «ανιψούλες» του υπουργού και ο rich γάμος στο Ciragan με… IBAN
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση τοποθέτησης στεντ, που υποβλήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Διαβαλκανικού Ιατρικού Κέντρου.
Ο κ. Μπουτάρης, εισήχθη το πρωί στο ιατρικό κέντρο για προγραμματισμένη στεφανιογραφία. Οι γιατροί εντόπισαν δύο αρτηρίες με στένωση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο και να υποβληθελι σε αγγειοπλαστική.
Μάλιστα,ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα παρακολουθείται τις επόμενες ώρες από το ιατρικό προσωπικό, ενώ αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολύποδες χοληδόχου κύστης: Τύποι, αίτια, συμπτώματα και θεραπεία
- Deutsche Bank: Το Χρηματιστήριο Αθηνών στις κορυφαίες αγορές του 2026
- Κλειδώνουν τα μέτρα της ΔΕΘ: Στα χέρια Πιερρακάκη και Πετραλιά το σχέδιο των εξαγγελιών
- Τουρισμός για Όλους 2026: Από 7/8 οι αιτήσεις για το voucher έως 600 ευρώ – Τι ισχύει για ΑμεΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.