ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόστιμα 6.500 ευρώ επιβλήθηκαν κατά τη σημερινή διϋπηρεσιακή επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο Σχιστό, από την αστυνομία, τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και το δήμο Περάματος.
Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση στο παζάρι του Σχιστού με 74 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 5 παραβάσεις και πρόστιμα 6.500 ευρώ.
Κατασχέθηκαν 4 τόνοι πατάτες, 229 τεμάχια βιομηχανικά είδη, 99 τεμάχια απομιμητικά παιχνίδια, 75 κιλά οπωροκηπευτικά, και προσήχθησαν από την αστυνομία 6 αλλοδαποί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.