• Κοινωνία

    Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο και μέχρι τις 20 Αυγούστου – Πότε και πού θα βρέχει

    • NewsRoom
    Καιρός: Καλοκαίρι - Στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος

    Φωτογραφία από Free-Photos/Pixabay


    Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά και μέχρι τις 20 Αυγούστου εξήγησε ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

    Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει ότι θα υπάρξει μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, έκανε λόγο για σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα, με σχετικά αυξημένη υγρασία και τη δυσφορία κατά τόπους, κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη.

    Όσον αφορά στο Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου, όπως φαίνεται στην εικόνα που έχει δημοσιεύσει ο Σάκης Αρναούτογλου, το Σάββατο 14 Αυγούστου θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και καταιγίδες σε Μακεδονία και Θεσσαλία, ενώ την Κυριακή 15 Αυγούστου θα έχουμε ηλιοφάνεια.

    Σημειώνεται ότι όλες τις επόμενες ημέρες, η θερμοκρασία κυμαίνεται από 32 βαθμούς Κελσίου μέχρι 37, με διαφοροποιήσεις ανά ημέρα.

    Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου έγραψε: «Η εξέλιξη του καιρού με μια ματιά έως και τις 20 Αυγούστου! Σε γενικές γραμμές μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο Σαβ/κύριακο, νέα σταδιακή αλλά ‘συγκρατημένη’ άνοδος αυτής την ερχόμενη εβδομάδα με σχετικά, όμως, αυξημένη την σχετική υγρασία και τη δυσφορία κατά τόπους κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη!

    Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και λεπτομέρειες!

    Για να μη χάνετε τον…καιρό σας 😉

    Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους!».

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα φωτιά στην Εύβοια – Σε δυσπρόσιτο δασικό μέρος

    Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα τελετών του υπουργείου Υγείας

    Meteo: Οι καμένες εκτάσεις στην Ελλάδα ξεπερνούν το ένα εκατ. στρέμματα



    ΣΧΟΛΙΑ