ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ανασχηματισμός και η ατζέντα του ΚΜ, η Οδύσσεια του πρωθυπουργού, οι «εργολάβοι» του Αλέξη και η χαμένη λάμψη και η… Ζωή του Κυριαζίδη
Μήνυμα στην Τουρκία να αναγνωρίσει και αυτή την Γενοκτονία των Ποντίων έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, από το Βέρμιο και την Παναγία Σουμελά όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της 15ης Αυγούστου.
«Ο ποντιακός ελληνισμός έχει καταφέρει πάρα τη στυγερή γενοκτονία να αναγεννάται σε κάθε γενιά και να ζει όσο υπάρχει Παναγία Σουμελά» είπε αρχικά ο κ. Τασούλας.
«Εν ονόματι αυτού του ελληνισμού και της δοκιμασίας του, η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να καταφέρουμε να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο και να ασπαστεί ο κόσμος τη γενοκτονία που υπέστη ο ποντιακός ελληνισμός. Να αναγνωρίσει ακόμα και η Τουρκία αυτή τη γενοκτονία καθώς παρόμοιες πρακτικές εθνοκάθαρσης δεν έχουν θέση στο σύγχρονο κόσμο» κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας από Πάρο: Οι κανόνες του Διεθνούς Δικαίου δεν είναι ένα κείμενο κενό περιεχομένου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αχαΐα: Φωτιά σε σπίτι στα Μοιραίικα – Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την Πυροσβεστική
- Άρση του απαγορευτικού απόπλου από Λαύριο και Ραφήνα: Τα δρομολόγια που φεύγουν από τα λιμάνια
- Αεροπλανοφόρο «Lincoln»: Γιατί ήρθαν στα όριά τους οι 5.000 ναυτικοί του – Εννέα μήνες εν πλω, εξάντληση και αυτοκτονικές τάσεις
- Δένδιας από Πάρο: Οι κανόνες του Διεθνούς Δικαίου δεν είναι ένα κείμενο κενό περιεχομένου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.