• Top Stories

    Προς τρίτο διαζύγιο ο Θεόδωρος Πάγκαλος;

    • NewsRoom
    χριστοφακη-παγκαλος

    Θεόδωρος Πάγκαλος και Χριστίνα Χριστοφάκη


    Στα πρόθυρα διαζυγίου φέρεται να βρίσκεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την τρίτη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο πολιτικός που έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους και πέντε παιδιά ζήτησε διαζύγιο από την κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια για τον Δήμο Σαρωνικού.

    Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 80χρονος πρώην υπουργός στις 16 Οκτωβρίου του 2017 προχώρησε στην κατάθεση αγωγής διαζυγίου σε βάρος της τρίτης συζύγου του, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018.

    Κατά την εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου οι συνήγοροι των δύο πλευρών παρέστησαν στο δικαστήριο, όπου ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου του 2018. Χθες ήταν απούσες και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί. Η εφημερίδα επικοινώνησε με τη δικηγόρο Πειραιά η οποία είχε αναλάβει την κατάθεση της επίμαχης αγωγής για λογαριασμό του πρώην υπουργού, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση.

    χριστοφακη-παγκαλος
    Θεόδωρος Πάγκαλος και Χριστίνα Χριστοφάκη
    χριστοφακη-παγκαλος
    Θεόδωρος Πάγκαλος και Χριστίνα Χριστοφάκη
    χριστοφακη
    Χριστίνα Χριστοφάκη
    Χριστίνα Χριστοφάκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ για γερά νεύρα το διαζύγιο Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου: Νέα μήνυση και απόφαση που μειώνει στο μισό τη διατροφή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναινετικό διαζύγιο: Αναλυτικές πληροφορίες από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο



    ΣΧΟΛΙΑ