• Top Stories

    Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών για επιθέσεις: «Θα αλωνίζουν οι κακοποιοί με την έλλειψη ειδικών φρουρών..» (video)

    • NewsRoom


    Η έλλειψη ειδικών φρουρών είναι ο λόγος που δεν έγινε καμία σύλληψη, κατά δήλωση του Προέδρου Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα, σχετικά με το μπαράζ επιθέσεων από αναρχικούς τις τελευταίες μέρες.

    Σε δηλώσεις που έκανε στο ΣΚΑΪ, ο ίδιος σχολίασε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις ανεξέλεγκτες επιθέσεις: «Το πρόβλημά μας είναι η περιπολία, η αποτροπή και η σύλληψη. Πρώτον μας λείπει κόσμος, δεν υπάρχει προσωπικό, έχει να γίνει πρόσληψη αστυφυλάκων και ειδικών φρουρών χρόνια και δεύτερον το προσωπικό που υπάρχει δαπανάται, κατασπαταλάται στη φύλαξη σταθερών στόχων».

    Παράλληλα, κληθείς να απαντήσει για αν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είπε: «Αν ο κ. υπουργός δεν αποφασίσει να ενισχύσει το προσωπικό, να αποδεσμεύσει το προσωπικό από τους ειδικούς στόχους, να γυρίσουν στον τομέα, στον πολίτη, θα αλωνίζουν οι κακοποιοί».

    Ο ίδιος επισήμανε ότι «η Αστυνομία έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει και στρατηγικό σχεδιασμό και να κάνει αισθητή την παρουσία της στην αστυνόμευση αρκεί, όμως, να δοθεί η πολιτική εντολή να κινηθεί η Αστυνομία σε αυτά τα πλαίσια. Και μη ξεχνάμε πάντοτε ότι όλοι αυτοί που δρουν και αλωνίζουν έχουν ένα ορμητήριο και ένα καταφύγιο, τα άβατα. Κάθε Σαββατοκύριακο σπάνε και καίνε κατ’ έθιμο».

    Δείτε το video:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξαλλος ο Τόσκας με την ΕΛ.ΑΣ για το ανεξέλεκτο μπαράζ επιθέσεων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναρχικοί έσπασαν τα γραφεία της καθηγήτριας του Πάντειου, Χριστίνας Ζαραφωνίτου – Τι υποστηρίζουν



    ΣΧΟΛΙΑ