• City Stories

    Ιδέες για μοναδικές χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

    • NewsRoom


    Το Πάσχα πλησιάζει και ήδη βρίσκεστε στην αναζήτηση της τέλειας πασχαλινής λαμπάδας είτε για το βαφτιστήρι σας είτε για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο είτε για τον εαυτό σας.

    Μία υπέροχη ιδέα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και ταυτόχρονα θα συγκινήσει είναι να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή χειροποίητη λαμπάδα με υλικά και χρώματα της αρεσκείας σας.

    Με αυτόν τον τρόπο το δώρο γίνεται πιο ιδιαίτερο και προσωπικό και δείχνετε ότι δώσατε έξτρα χρόνο, προσοχή και σκέψη για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

    Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε για να υλοποιήσετε τη μοναδική σας κατασκευή. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και αγάπη. Εμείς σας δίνουμε εύκολες, δημιουργικές και οικονομικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο του προσώπου που απευθύνεστε.

    Η βάση για τη λαμπάδα μας είναι ένα λευκό ή κάποιου άλλου χρώματος κερί. Η γενική ιδέα είναι να προμηθευτούμε υλικά, όπως γκλίτερ, χρωματιστές υφασμάτινες κορδέλες, τούλι, λουλούδια, σπάγγους και διάφορα άλλα διακοσμητικά ξύλινα ή μεταλλικά που μπορεί να έχουμε ακόμα και στο σπίτι μας και να στολίσουμε τη λαμπάδα μας αναδεικνύοντας το δικό μας στυλ.

    Για τα κορίτσια μία πολύ ιδιαίτερη δημιουργία που σίγουρα θα φέρει χαμόγελα στο μικρό βαφτιστήρι σας είναι η λαμπάδα-μπαλαρίνα. Πρόκειται για μία εύκολη και χαριτωμένη δημιουργία.

    Θα χρειαστείτε ένα λεπτό μαύρο μαρκαδόρο ή στυλό, τούλι με χρώμα της επιλογής σας και μία κορδέλα.

    Ζωγραφίζετε το πρόσωπο της μπαλαρίνας πάνω στη λαμπάδα με μικρές, διακριτικές γραμμές και δημιουργείται με το τούλι τη φούστα της το οποίο και δένεται με μια ροζ κορδέλα. Παράλληλα, δημιουργήθηκε με την κορδέλα μία ζώνη στη μέση της, ενώ δημιουργώντας ένα μικρό φιόγκο, στολίζετε τα μαλλιά της.

    χειροποιητες λαμπαδες
    Λαμπάδα-μπαλαρίνα

    Μην ξεχνάτε πως έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από την καθιερωμένη στρογγυλή λαμπάδα και να επιλέξετε μία με τετράγωνο σχήμα και να την ντύσετε με πολύχρωμο ύφασμα το οποίο θα κολλήσετε με κόλλα πάνω της.

    Στη συνέχεια την διακοσμείτε με πεταλουδίτσες, φιόγκους, κουμπιά ή ό,τι άλλο έχετε στο σπίτι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

    χειροποιητες λαμπαδεςΜια πιο εύκολη, αλλά εντυπωσιακή ιδέα είναι να στολίσετε την λαμπάδα με λουλούδια τα οποία θα δέσετε με πολύχρωμες κορδέλες.

    Βέβαια στη λαμπάδα σας μπορείτε να προσθέσετε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ενθουσιάσει την μικρή βαφτιστήρα σας.

    Για τα αγόρια μπορείτε να δώσετε με τον ίδιο τρόπο ένα συγκεκριμένο στυλ στην απλή λαμπάδα. Το ναυτικό θέμα είναι μία υπέροχη ιδέα που το βαφτιστήρι σας θα λατρέψει, ειδικά αν είναι λάτρης του νερού και των πλοίων.

    Για αυτό το θέμα παίζουμε σε άσπρα και μπλε χρώματα και στολίζουμε με μία άγκυρα ή κάποιο άλλο σχετικό διακοσμητικό τη λαμπάδα μας.

    λαμπαδες λαμπαδεςΚαι εδώ μπορείτε να στολίσετε τη λαμπάδα με κάποιο παιχνίδι, όπως αυτοκίνητο ή τον αγαπημένο σούπερ-ήρωα του παιδιού. Εμπλουτίζετε με κορδέλες στις αποχρώσεις του παιχνιδιού.

    Λαμπάδα Spiderman

    Για τους μικρούς ή μεγάλους φιλάθλους, μπορείτε να στολίσετε τη λαμπάδα με την ομάδα που υποστηρίζει το αγαπημένο σας πρόσωπο.

    λαμπαδαΓια μεγαλύτερες ηλικίες ένας διακοσμητικός σπάγκος τυλιγμένος γύρω από το κερί, μια κορδελίτσα ή και μόνο ένα μικρό μεταλλικό, ξύλινο ή υφασμάτινο διακοσμητικό καρφωμένο πάνω στο κερί, είναι αρκετά.

    Μπορείτε ακόμη να κόψετε χαρτόνι σε σχήμα αρχικών ονομάτων ή να κόψετε από παλιά ημερολόγια χαρτί με όμορφα ρητά που μπορεί να έχετε και να τα κολλήσετε πάνω στη λαμπάδα σας.

    λαμπαδεςλαμπαδα λαμπαδες
    πασχαλινες-λαμπαδες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πότε «πέφτει» φέτος το Πάσχα και πώς υπολογίζεται

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μυστικά του πασχαλιάτικου αρνιού στη σούβλα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι



    ΣΧΟΛΙΑ