Ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών έστειλαν διάσημοι αθλητές και celebrities, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα μπάσκετ για την υποστήριξη της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ.
Οι εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome φιλοξένησαν πλήθος από δημοφιλή και αγαπημένα ονόματα του αθλητισμού και της εγχώριας showbiz που συμμετείχαν σε δύο ομάδες με προπονητές τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Μπάνκι Λούκα, προπονητή της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Μεταξύ αυτών: Τζιμπρίλ Σισέ, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Νίκος Βουρλιώτης, Νάσος Γαλακτερός, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κοκκινάκης, Βάσω Κολλιδά, Ειρήνη Κολιδά, Αννίτα Ναθαναήλ, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Κώστας Φραγκολιάς, Στέλιος Χανταμπάκης, Μαριέττα Χρουσαλά.
Δείτε το σχετικό βίντεο από τον αγώνα:
Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων. Προσφέρει ψυχοκοινωνική υποστήριξη στις γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τora: Εύκολη και γρήγορη πληρωμή λογαριασμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Σπάτα (pics – video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Ξεκινάει ο τετραήμερος καύσωνας
- Έλον Μασκ: Ίδρυσε το «Κόμμα της Αμερικής» με έμπνευση τον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
- Ποδαρικό με επιτυχία στην πιλοτική 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ – Τι δήλωσαν Κυρανάκης, Σπηλιόπουλος και Αγιάσογλου
- Λ. Μπαρμπετάκη (AbbVie): Η πορεία μέχρι το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και η στοχοθεσία
