• Κοινωνία

    Πυρκαγιά στη Βόρεια Αττική: Πέρασε ξανά την Εθνική Οδό η φωτιά, στους πρόποδες της Πάρνηθας το μέτωπο – Δείτε live

    • NewsRoom


    Την Εθνική Οδό πέρασε η πυρκαγιά της Βόρειας Αττικής, για δεύτερη φορά, καίγοντας πλέον το δάσος και στις δύο πλευρές.

    Στην περιοχή ακούγονται ισχυρές εκρήξεις, ενώ οι φλόγες έχουν αναπτυχθεί παντού. Οι πυροσβέστες επιχειρούν να επέμβουν προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά, ενώ στον Άγιο Στέφανο οι αστυνομικοί απομακρύνουν συγκεντρωμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να περάσουν οχήματα της πυροσβεστικής.

    Νωρίτερα η φωτιά είχε προσπαθήσει να περάσει για πρώτη φορά, με τους πυροσβέστες – και την βοήθεια των εναέριων μέσων – να καταφέρνουν άμεσα να τη σβήσουν.

    Ένας πυροσβέστης, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, διακομίστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).  Επίσης, με ελαφρά εγκαύματα έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, πέντε εγκαυματίες, τρεις από την περιοχή της Δροσοπηγής και δύο από την περιοχή του Κρυονερίου.

    Λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στο σιδηροδρομικό τμήμα Αθήνα-Οινόη, τα δρομολόγια 52 και 884, αύριο 6 Αυγούστου, θα εκτελεστούν με λεωφορεία από Αθήνα έως Οινόη και από την Οινόη με τραίνο, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επίσης, καταργούνται μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα-Χαλκίδα- Αθήνα, σύμφωνα με ίδια ανακοίνωση.

    Δείτε την ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ:



    ΣΧΟΛΙΑ