ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ολιγόλεπτο «πηγαδάκι» έστησαν σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή αγιασμού στη Βουλή, αν και δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε στη διάρκεια της συνομιλίας τους.
Πιθανώς ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρωθυπουργό για την απώλεια του γαμπρού του, την περασμένη εβδομάδα.

Η Βουλή εισήλθε πλέον και επισήμως σε εκλογική σύνοδο, καθώς η λήξη της κοινοβουλευτικής περιόδου που ξεκίνησε σήμερα με την τέλεση του αγιασμού συμπίπτει με την ολοκλήρωση της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και πλήθος μητροπολιτών ενώ παρόντες ήταν οι περισσότεροι βουλευτές.

Μεταξύ των απουσιών εντοπίζεται του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου (είναι στην Κύπρο), του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΒΕΠ: Η πρόληψη στο επίκεντρο για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία
- Όταν η Στρατηγική στην κρουαζιέρα συναντά την Πράξη
- Παναγόπουλος: Προ των πυλών η εισαγγελική έρευνα – Η καταγγελία μέσα από την ΓΣΕΕ, το σπίτι στην Αρκαδία και οι «λοιποί εταίροι»
- Real Consulting: Πέρασαν τα πακέτα – Άλλαξαν χέρια 21 προσυμφωνημένες συναλλαγές αξίας €23,9 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.