ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο επί οκτώ ώρες, ένα τρίχρονο κοριτσάκι στην Ταϊλάνδη έχασε τη ζωή του από την αφόρητη ζέστη.
«Το κοριτσάκι υπέκυψε εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου και της ζέστης» που επικρατούσε μέσα στο σχολικό, διευκρινίσθηκε από αστυνομική πηγή, η οποία επικαλέστηκε τους γιατρούς.
Ο 23χρονος οδηγός του σχολικού συνελήφθη και παραδέχθηκε πως δεν έλεγξε αν όλα τα παιδιά είχαν βγει από το λεωφορείο εκείνο το πρωί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μόντρι Κονγκουατμάι, επικεφαλής της αστυνομίας της περιφέρειας Σάι Μπούρι, στη νότια Ταϊλάνδη.
Σύμφωνα με τις αρχές, στο διάστημα από το 2012 έως το 2016, 13 παιδιά έμειναν ξεχασμένα μέσα σε οχήματα στην Ταϊλάνδη. Έξι από αυτά έχασαν τη ζωή τους.
Τον Ιούνιο, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι υπέκυψε στην επαρχία Χον Καέν, στη βόρεια Ταϊλάνδη, καθώς το είχαν ξεχάσει και αυτό για πολλές ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στη Γένοβα: Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση επιζόντων, οι ελπίδες αργοσβήνουν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στου Φιλοπάππου: Οκτώ άτομα ανακρίνονται για τον θάνατο του 25χρονου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στα Τρίκαλα: Βρέφος πέθανε από εγκαύματα που προκλήθηκαν από καυτό νερό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλλάζει το πλαίσιο για συγχωνεύσεις και διασυνοριακές διασπάσεις εταιρειών – Διευκρινίσεις για τον νόμο 5055/2023
- Χακάν Φιντάν: Συνάντηση με Επίτροπο Διεύρυνσης ΕΕ για Κυπριακό, Τελωνειακή Ένωση και Σένγκεν
- Τουρκία: Αμυντικό deal της MKE με την Αίγυπτο ύψους 350 εκατ. δολαρίων – Τι προβλέπει
- ΕΚΤ σε ηγέτες ΕΕ: «Eπείγουσα συλλογική δράση» για την ενίσχυση της οικονομίας – Πέντε βασικά μέτρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.