ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έως 16 Ιουλίου 2021 οι αιτήσεις για την επιδότηση τόκων υφιστάμενων δανείων ΜμΕ πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Δημοσιεύθηκε η δεύτερη τροποποίηση της πρόσκλησης της δράσης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 (Β κύκλος)», σχετικά με την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00 αντί για την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 15:00.
Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Big deal Στάσση με Bezos (Amazon Web Services) για το data center στη Δυτική Μακεδονία
- Lavipharm: Πωλήσεις +24,1% στο α΄ εξάμηνο, ισχυρότερο το β΄ με έναρξη πωλήσεων Durogesic αρχές Οκτωβρίου
- Χρηματιστήριο: Ήπιες απώλειες με ρευστοποίηση κερδών – Στο +2,7% η Optima, ισχυρά κέρδη σε ΔΑΑ και Allwyn, στα 69,95 ευρώ η MOH
- ΗΠΑ: Ετοιμάζουν δασμούς έως 100% σε αγοραστές ρωσικής ενέργειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.