ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον 15 άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 16 τραυματίστηκαν από πυρά του ρωσικού πυροβολικού σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Χαρκόβου, σύμφωνα με τον περιφερειακό κυβερνήτη Όλεχ Σινεγκούμποφ.
«Δεκαπέντε άνθρωποι είναι νεκροί και άλλοι δεκαέξι είναι τραυματισμένοι. Αυτές είναι οι τρομακτικές συνέπειες των ρωσικών βομβαρδισμών το μεσημέρι στην περιοχή του Χαρκόβου», έγραψε ο Σινεγκούμποφ σε ανάρτησή του στο Telegram.
Όπως εξήγησε, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη του Χαρκόβου και τα περίχωρά της, άλλοι έξι στο Τσούχουιφ (νοτιοανατολικά) και τρεις στο Ζολότσιφ (βορειοδυτικά).
Ύστερα από αρκετές εβδομάδες, οι ρωσικοί βομβαρδισμοί έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Παραδόθηκαν τα πρώτα «βαρέα όπλα» από τη Γερμανία
Συνάντηση Ν. Δένδια με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας αύριο στην Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
- Το ράλι των 5, τι συμβαίνει στην ΓΕΚ Τέρνα, τα τρελά λεφτά του Πάνου Γερμανού, τι γίνεται στην Realcons, τα ακριβά ψώνια Φράγκου και Μπακολίτσα, η Ντόρα και η μάχη της Κρήτης και τα νεότερα για την σχέση του 70χρονου πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Αυτό είναι το σχέδιο κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση – Πού θα κλειδώσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.