• Top Stories

    «Ο Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εισβολή στο ΥΠΕΞ

    • NewsRoom
    Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής


    «O Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς» σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη νέα εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών. Μιλώντας στον Σκάι, χαρακτήρισε «τα παιδιά» του Ρουβίκωνα «αγύμναστα».

    «Αυτά… τα μωρά, όμως, μας κάνουν ρόμπα διεθνώς» τόνισε η κ. Μπακογιάννη, σχολιάζοντας ότι «υπάρχει επισήμως ανοχή… αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό».

    Όπως είπε η κ. Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα θέματα ασφάλειας, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καθαρίσει τα Εξάρχεια». «Η ασφάλεια είναι ένα θέμα που απασχολεί τους πάντες» τόνισε.

    «Στην Ελλάδα της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν δουλεύει» σχολίασε και ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, για την εισβολή στο ΥΠΕΞ.

    «Μετά το Πεντάγωνο και Πρεσβείες, τώρα εισβολή του Ρουβίκωνα και στο υπουργείο Εξωτερικών στην καρδιά της Αθήνας. Στην Ελλάδα της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν δουλεύει. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλές» έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος σε ανάρτησή του στο Twitter.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα «εισβολή» του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών (video)



    ΣΧΟΛΙΑ