ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας, έχει εκδοθεί για τον αλλοδαπό ο οποίος κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατοχή πυροκροτητών.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει Αφγανός, έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Λυκαβηττού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά από τηλεφώνημα ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης ο οποίος ανέφερε ότι δεν δεχόταν να πληρώσει τον λογαριασμό.
Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε σακίδιο που είχε μαζί του οκτώ πυροκροτητές.
Η εξέταση του συλληφθέντα συνεχίζεται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αφγανός με 7 πυροκροτητές συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 μεταρρυθμίσεις για καλύτερες παροχές υγείας
- Χρειαζόμαστε θεσμική ώθηση για τη δίκαιη αύξηση μισθών και διαθέσιμου εισοδήματος
- Γεύσεις και Μνήμες από την Άντζελα Γκερέκου, το dinner στην οικία Τσάκου-Κριθαριώτη, το party του StyleCycle στο ΕΜΣΤ, The Pop Up Project καλοκαιρινό event, «Il Giardino Segreto» στο ATRIUM
- Τι όπλα υπάρχουν στη βάση της Σούδας – Κινδυνεύει από πυραύλους του Ιράν;
