• Κοινωνία

    Νίκαια: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που βρέθηκε χτυπημένος

    • NewsRoom


    Νέα ανατροπή για την υπόθεση του αστυνομικού που προ ημερών βρέθηκε χτυπημένος και δεμένος στη Νίκαια.

    Ο 34χρονος έχει ήδη συλληφθεί από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενος για ληστεία κατά συναυτουργία.

    Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

    Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αναφέρεται ότι διέπραξε ληστεία στη Νίκαια μαζί με τρία ακόμα άγνωστα άτομα.

    Ο αστυνομικός ισχυρίστηκε πως οι αλλοδαποί τον άρπαξαν και τον εγκλώβισαν, αφού ο ίδιος τους είδε να διαπληκτίζονται και πήγε να τους χωρίσει. Οι αλλοδαποί που προσήχθησαν ανέφεραν ότι τον παγίδευσαν, όταν ο ίδιος εισήλθε στο διαμέρισμά τους, για να τους κλέψει τα λαθραία τσιγάρα που πωλούσαν.

    Σε βάρος των αλλοδαπών ενοίκων του διαμερίσματος σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και περί όπλων.

    Οι συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα πειστήρια που κατασχέθηκαν έχουν αποσταλεί για περαιτέρω διερεύνηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομική επιχείρηση για σίριαλ στο Κορωπί: Ο τηλεστάρ ζωγράφος, μία πολυπολιτισμική οικογένεια και μια φυτεία κάνναβης…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τον «Ζορμπά» έρχεται ο «Ορέστης»: Δείτε πού θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Έχουμε ήδη κυβέρνηση μειοψηφίας – Μόνος στόχος τους η παραμονή στην εξουσία



    ΣΧΟΛΙΑ