• Top Stories

    Θρήνος για την οικογένεια της άρσης βαρών: Νεκρός ο Σουλεϊμάνογλου (video)

    • NewsRoom


    Ο «μικρός Ηρακλής» ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα, στο νοσοκομείο «Bakırköy Sadi Konuk» της Κωνσταντινούπολης.

    Ο πρωταθλητής της άρσης βαρών, είχε υποστεί ηπατική ανεπάρκεια και τις τελευταίες ημέρες είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του ενώ βρισκόταν σε τεχνητό κώμα.

    Τα ξημερώματα ανακοινώθηκε ο θάνατος του, σε ηλικία, ενώ ήταν σε ηλικία μόλις 50 ετών.

    Πριν από λίγες μέρες, στις 13 Νοεμβρίου, είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και χρειάστηκε, τότε, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

    Ο μεγάλος αθλητής της άρσης βαρών είχε υποστεί κίρρωση του ήπατος διότι επί σειρά ετών κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

    Η αποτυχία του στους αγώνες του Σίδνεϊ, ήταν η αιτία που ο Σουλεϊμάνογλου οδηγήθηκε στο αλκοόλ και ως εκ τούτου στα προβλήματα με το συκώτι του.

    Για την υπόθεσή του είχε ενδιαφερθεί προσωπικά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί και στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

    Δεν θέλω να μιλήσετε σε κανέναν, να μη ζητήσετε βοήθεια. Έχω ήδη ζήσει την ζωή μου και θα πεθάνω» είχε πει στους συγγενείς του ο ίδιος, έχοντας σοκάρει τους πάντες.

    Είχε γεννηθεί στη Βουλγαρία και εκπροσώπησε την Τουρκία κατακτώντας  τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (1988, 1992 και 1996) και πέντε χρυσά σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMA: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο πόδι της δικηγόρου στα Εξάρχεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε έναν 59χρονο και έναν 29χρονο ανήκουν οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν στον κόλπο της Ελευσίνας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ισπανία: Πεζοπόροι σπρώχνουν με ξύλα ένα αγριογούρουνο στον γκρεμό (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ