• sports

    Εξοργισμένος ο Δ. Γιαννακόπουλος με μερίδα οπαδών – «Στο όριο να φύγει από τον σύλλογο»

    • NewsRoom
    Ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

    Ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ


    Η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και οι αποκαλύψεις για το ύψος των χρεών εκατομμυρίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν να προκαλούν αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας της Αθήνας. Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος απέσυρε το ενδιαφέρον του για τη συμμετοχή του στα διοικητικά της ΠΑΕ, καθώς όπως ανέφερε δεν είναι δυνατόν να επωμιστεί μόνος του τα βάρη που δημιούργησαν άλλοι, αλλά και οι κατηγορίες του για αυτούς που οδήγησαν στα χρέη (υπονοώντας τους επιχειρηματίες που βρέθηκαν στη διοίκηση την εποχή της Πολυμετοχικότητας) έφεραν την αντίδραση μερίδας οπαδών, οι οποίοι επιτέθηκαν με απαξιωτικά σχόλια στον πρόεδρο της ΚΑΕ.

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι εξοργισμένος από τη στάση οπαδών που Παναθηναϊκού. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα “Πράσινη”, η οποία είναι δικών του οικονομικών συμφερόντων, έχει φτάσει σε σημείο ακόμη και να σκέφτεται την αποχώρησή του από το σύλλογο.

    «Ο βρώμικος πόλεμος από τα… ορφανά της Θύρας 13 και κάποια επικριτικά σχόλια στα social media έχουν φτάσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο όριο να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με το σύλλογο», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

    Στο πρωτοσέλιδο υπάρχει επίσης το ερώτημα: «Αυτοί ή ο ΠΑΟ; Ήρθε η ώρα της κρίσης. Ας… γνωριστούμε και ας αναλάβουν οι παλιοί της Θύρας 13 την ιστορική ευθύνη τους απέναντι στους ελάχιστους που βεβηλώνουν καθημερινά πρόσωπα και καταστάσεις που είναι ιερά για το σύλλογο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα υπονοούμενα και μυστηριώδη μηνύματα από τον Γιαννακόπουλο μετά τις εξελίξεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Γιαννακόπουλος: Απόσυρση από τη διεκδίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η φωτογραφία του «Καπετάνιου»



    ΣΧΟΛΙΑ