ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον Πρωθυπουργό συνάντησαν σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή, ο υπουργό Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος και ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.
Ο κ. Ρόζενμπεργκ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εξέθεσαν στον πρωθυπουργό την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην προσπάθεια λειτουργικής και θεσμικής εξυγίανσης του Οργανισμού, με πλήρη διαλεύκανση των υποθέσεων διαφθοράς και κακοδιαχείρισης του παρελθόντος.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο κ. Ρόζενμπεργκ ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για την υπό εξέλιξη διαδικασία αναδιοργάνωσης και μετεξέλιξης του ΚΕΕΛΠΝΟ σε αναβαθμισμένο, σύγχρονο, εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και δεσμεύθηκαν για τη γρήγορη ολοκλήρωση του οργανωτικού μοντέλου και τη νομοθέτησή του από τη Βουλή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom
- Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Τσίπρας: η μοναξιά χωρίς άλλοθι
- Πάνω από 500 εκατ. ευρώ για εργασία και επιχειρηματικότητα – Το νέο πακέτο δράσεων της ΔΥΠΑ
- Βιομηχανία: Αναβάλλεται για τον επόμενο μήνα το σχέδιο στήριξης του ενεργειακού κόστους