• Top Stories

    Θρίλερ στην Ιαπωνία: Βρήκαν 9 διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα

    • NewsRoom


    Σοκ έχει προκληθεί στην ιαπωνική κοινή γνώμη από την ανακάλυψη εννέα διαμελισμένων πτωμάτων σε διαμέρισμα σε πόλη κοντά στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο.

    Δύο από τα πτώματα, μάλιστα, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην πόλη Ζάμα ήταν αποκεφαλισμένα.

    Οι αρχές προέβησαν στη σύλληψη του 27χρονου Τακαχίρο Σιραίσι ο οποίος σύμφωνα με τους Japan Times είπε στους αστυνομικούς ότι «έκρυψα τα πτώματα των ανθρώπων που σκότωσα για να κρύψω τα στοιχεία».

    Οι αρχές έφτασαν στην συγκεκριμένη ανακάλυψη ενώ ερευνούσαν την εξαφάνιση μιας 23χρονης. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να περπατά μαζί με τον 27χρονο συλληφθέντα και να φτάνουν στο διαμέρισμα.

    Η 23χρονη κατά πληροφορίες συνάντησε τον 27χρονο μετά από μήνυμα που ανήρτησε σε ιστοσελίδα ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων στο διαμέρισμα δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανείς για να κάνει πικνίκ.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τόσο η ταυτότητα των άλλων θυμάτων του 27χρονου όσο και το πότε έχασαν τη ζωή τους με ένοικοι της πολυκατοικίας να λέει στους αστυνομικούς ότι πρώτη φορά διαπίστωσε μια «άσχημη μυρωδιά» από το επίμαχο διαμέρισμα τον Απρίλιο.

    «Πίστεψα ότι ήταν από τον υπόνομο. Δεν είχα ξαναμυρίσει τέτοια μυρωδιά» είπε στους αστυνομικούς προσθέτοντας ότι δεν είχε ακούσει και κάποιον περίεργο θόρυβο ή φωνές από το διαμέρισμα του 27χρονου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Apple και πάλι Apple: Τι δείχνει νέα έρευνα για το iPhone X

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: iPhone: Η θήκη από τιτάνιο που κοστίζει περισσότερο και από το ακριβότερο μοντέλο (pics + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Huawei: Ο κινεζικός «δράκος» απειλεί την Apple



    ΣΧΟΛΙΑ