• Top Stories

    Στον τόπο της καταστροφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν ήρθα να κάνω αντιπολίτευση (αποκλειστικές pics)

    • NewsRoom


    Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, o κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκο και τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου.
    «Δεν ήρθα εδώ για να κάνω αντιπολίτευση» τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος μετέβη κατευθείαν στην Ελευσίνα μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο υπεύθυνος συντονισμού της όλης επιχείρησης και τον αριθμό των αγνοουμένων και των νεκρών που υπήρχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή.
    Ακόμη, ο πρόεδρος της ΝΔ, ζήτησε να του αναπτύξουν το σχέδιο που υπάρχει από τις κρατικές υπηρεσίες σχετικά με τη σίτιση και στέγαση των κατοίκων που επλήγησαν από την κακοκαιρία.
    Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευσαν ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών Μάξιμος Χαρακόπουλος και οι βουλευτές της ΝΔ στο υπόλοιπο Αττικής Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη Δυτική Αττική ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ενημερωθεί για τη βιβλική καταστροφή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη θλίψη: 15 νεκροί από τη φονική καταιγίδα στην Δυτική Αττική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρτυρία-σοκ: Προσπάθησα να σώσω έναν παππού αλλά μου γλίστρησε το χέρι και τον πήρε το νερό



    ΣΧΟΛΙΑ