• Top Stories

    Απίστευτο: Οι ληστές που σιδέρωσαν την 85χρονη είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου

    • NewsRoom
    ΠΟΑΣΥ


    Στην σύλληψη επτά Γεωργιανών, γνωστοί ως οι «ληστές με το σίδερο» προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

    Οι διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου λοιπόν φαίνεται ότι στάθηκαν αιτία της κόλασης που βίωσε η 85χρονη στην Κυψέλη.

    Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση, τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακισθεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

    Όσο για τους άλλους τέσσερις είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γεωργία, όπου και εκεί είχαν εγκληματική δράση, με σκοπό να ξεκινήσουν την εγκληματική τους δράση και στην Ελλάδα.

    Πρόκειται για μια από τις πιο άγριες συμμορίες διαρρηκτών στην Αττική, την οποία οι αρχές είχαν υπό στενή παρακολούθηση εδώ και αρκετό καιρό.

    Αφορμή της σύλληψής τους στάθηκε το τελευταίο περιστατικό ληστείας, με θύμα μια 85χρονη στην Κυψέλη, όπου η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε άμεσα και τους συνέλαβε σε περιοχές των νοτίων προαστίων.

    Στην κατοχή των Γεωργιανών βρέθηκαν αρκετά από τα κλοπιμαία τους, ενώ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

    Η τελευταία τους ληστεία

    Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κυψέλη, καθώς υπερήλικη γυναίκα έπεσε θύμα άγριων βασανιστηρίων από αγνώστους που επιχείρησαν να τη ληστέψουν.

    Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο εβδομάδες όταν τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα της άτυχης 85χρονης, όπου ζούσε μόνη της, την ακινητοποίησαν και της έδεσαν τα χέρια με μία γραβάτα.

    Στη συνέχεια, οι αδίστακτοι δράστες άρχισαν να την υποβάλουν σε απίστευτα βασανιστήρια προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένες τις οικονομίες της.

    Οι δράστες, μάλιστα, χρησιμοποίησαν… ατμοσίδερο και προκάλεσαν εγκαύματα στην άτυχη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν τον σκοπό τους, αφού η 85χρονη δεν είχε τίποτα να τους δώσει.

    Η υπερήλικη, όταν κατάφερε με κόπο να λυθεί, κάλεσε σε βοήθεια και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για νοσηλεία.

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Φεύγουν σιγά-σιγά τα πλωτά φράγματα από τον Σαρωνικό κόλπο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Καμμένος για πετρελαιοκηλίδα: Ο Κουρουμπλής έχει τις ευθύνες του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Διεθνές Ταμείο Αποζημιώσεων στηρίζει την Ελλάδα για τη ρύπανση στον Σαρωνικό



    ΣΧΟΛΙΑ