• Top Stories

    Συνελήφθη 39χρονος για συμμετοχή στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

    • NewsRoom
    Λεμπιδάκης

    Μιχάλης Λεμπιδάκης, Πλαστικά Κρήτης


    Συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας 39 ετών από τις αστυνομικές Αρχές για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Το ένταλμα σύλληψης εξέδωσε ο ανακριτής Ηρακλείου, έπειτα από την εύρεση αποτυπωμάτων του 39χρονου στο δωμάτιο της μάντρας, όπου κρατούνταν όμηρος ο επιχειρηματίας πριν την απελευθέρωσή του.

    Συγκεκριμένα και όπως λένε οι πληροφορίες του ekriti.gr τα αποτυπώματά του βρέθηκαν σε διάφορα καλύμματα που είχαν προστεθεί στα παράθυρα του δωματίου έτσι ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα κάποιος να δει μέσα στο χώρο όπου κρατούνταν.

    Από την ανακρίτρια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αύριο ο εν λόγω άνδρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr ο συλληφθείς είναι ένας 40χρονος με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να είχε «περιφερειακό» ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής και «επιστρατεύτηκε» από τον ιδιοκτήτη της μάντρας στην οποία βρέθηκε ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του, στους Αρμένους Ρεθύμνου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τις άλλες γιάφκες που χρησιμοποιήθηκαν στην υπόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΣΡ: Πρόσω ολοταχώς για τις τηλεοπτικές άδειες – Εγκρίθηκε η προκήρυξη της διαδικασίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος στη Μύκονο: «Λουκέτο» στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, σε αργία για δεύτερη φορά ο πολεοδόμος του νησιού!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές κατά του συμβιβασμού του κράτους με τη Siemens – Ποιο το σκεπτικό



    ΣΧΟΛΙΑ