• Top Stories

    Συνεχίζεται το «σκληρό ροκ» μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ – Ποιος είναι ο θρασύδειλος

    • NewsRoom
    μητσοτάκης τσιπρας


    Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της νέας αναβολής της συζήτησης της υπόθεσης με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία και την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου μετά τις καταγγελίες για τον μυστήριο ρόλο του Βασίλη Παπαδόπουλου.

    Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, το οποίο ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα για την συζήτηση την Πέμπτη, προκάλεσε έντονες κριτικές για προσπάθεια του πρωθυπουργού να αποδράσει της συζήτησης. Τελικά, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την μετάθεση της συζήτησης για τη Δευτέρα.

    Το μέγαρο Μαξίμου, μετά την μετάθεση έσπευσε, μέσω non paper, να επιτεθεί στη ΝΔ η οποία είχε κάνει νωρίτερα λόγο για πανικό του πρωθυπουργού. Στην ανακοίνωσή της επαναφέρει για μια ακόμα φορά το θέμα των offshore σε οικονομικούς παραδείσους, τακτική με την οποία προσπαθεί να απαντήσει το τελευταίο διάστημα σε οποιαδήποτε κριτική και αν δέχεται, από τα ζητήματα υπερφορολόγησης έως την υπόθεση του Πάνου Καμμένου.

    «Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος», αναφέρει το non-paper του Μαξίμου.

    «Το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον πρωθυπουργό, είναι δειλία», συνεχίζουν οι κύκλοι του πρωθυπουργικού γραφείου, με αφορμή την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ η οποία ζήτησε να μην μετατεθεί για δεύτερη φορά η συζήτηση της επερώτησης 13 βουλευτών της ΝΔ προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

    «Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος», συνεχίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

    Η απάντηση της ΝΔ στο non paper του Μαξίμου δεν άργησε να έρθει. «Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper και έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με τις κατά συρροή απάτες και αυταπάτες τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέρασε το αίτημα του Τσίπρα! Τη Δευτέρα μετατίθεται η μάχη στη Βουλή για την υπόθεση Καμμένου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρό ροκ στη Βουλή για Καμμένο-Σαουδική Αραβία – Μετάθεση της συζήτησης ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας



    ΣΧΟΛΙΑ