• Top Stories

    Σφοδρή επίθεση Πολάκη κατά Δικαιοσύνης για την Ηριάννα: Ολόστραβη δικαιοσύνη, υπηρετεί σχέδιο

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Σφοδρή επίθεση εναντίον του εισαγγελέα που πρότεινε στο δικαστήριο την απόρριψη της αίτηση αναστολής έκτισης ποινής στην Ηριάννα και τον Περικλή που έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για «συμμετοχή τους Πυρήνες της Φωτιάς», εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

    O αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε στο Facebook απευθυνόμενος στον εισαγγελέα της υπόθεσης σε β’ ενικό πρόσωπο: «Πεσμου Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

    Στην αρχική του ανάρτηση, ο κ. Πολάκης μπέρδεψε το όνομα του Περικλή και τον ανέφερε ως «Παντελή». Αμέσως το λάθος αυτό έχει viral στα social media και λίγο αργότερα διορθώθηκε.

    Η πρώτη επίθεση που εξαπέλυσε πάντως για την υπόθεση ο κ. Πολάκης ήταν λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου με ανάρτηση πάλι στο Facebook στην οποία έγραφε: «Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμημα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης ,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες ,Χρυςαυγίτης δολοφόνος θα ήταν έξω……».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη φυλακή παραμένουν Ηριάννα – Περικλής – Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Νέα επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη για την απόφαση για την Ηριάννα – Τι έγραψε στο Facebook
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηριάννα: Στο Σύνταγμα συγκεντρώνονται οι υποστηρικτές της – Σε εγρήγορση η αστυνομία



    ΣΧΟΛΙΑ