• Top Stories

    Ποια 5 ονόματα θεωρούνται «σίγουρα» για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

    • NewsRoom
    adeies


    Προ ολίγων ημερών κατέθεσε η κυβέρνηση την τροπολογία για την αδειοδότηση των ψηφιακών τηλεοπτικών σταθμών μέσω του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

    Τα ονόματα που «ακούγονται» για υποψήφιοι νέοι καναλάρχες είναι πολλά με 5 εξ αυτών να θεωρείται βέβαιο ότι θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

    Τα πέντε αυτά πρόσωπα είναι οι: Βαρδινογιάννης για το STAR, Κυριακού για τον ΑΝΤ1, Αλαφούζος για τον ΣΚΑΪ, Κοντομηνάς για τον ALPHA και Σαββίδης για το ΕΨΙΛΟΝ.

    Βάσει του νέου νόμου, απομένουν ακόμη δύο άδειες «ορφανές». Προς το παρόν παραμένει άγνωστο, αν θα τις διεκδικήσει κάποιο νέο σχήμα ή κάποιος από τους Έλληνες επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα media.

    Άγνωστη παραμένει η στάση τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς δεν είναι σαφές αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την εξαγορά κάποιου καναλιού, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδης(που είχε δείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΔΟΛ καταθέτοντας τη δεύτερη υψηλότερη προσφορά).

    Όσο για τον ιδιοκτήτη του 24Media, Δημήτρη Μάρη, το γεγονός ότι έχει κατοχυρώσει τίτλους για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού φανερώνει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τον χώρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεργάτες του Σαμαρά διαψεύδουν ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές στα διόδια – Πώς σχεδιάζεται να γίνεται η καταβολή τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Χρυσωρυχείο» τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα – Πού αυξήθηκαν τα έσοδα



    ΣΧΟΛΙΑ