• Business

    EΣΡ: Καλεί τους ενδιαφερόμενους καναλάρχες για τις δύο τηλεοπτικές άδειες

    • NewsRoom
    thleoptikes adeies


    Ανοιχτή πρόσκληση, μέσα από τον ιστότοπό του, απηύθυνε το ΕΣΡ στους ενδιαφερόμενους για τις δύο εναπομείνασες τηλεοπτικές άδειες. Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο καλεί, σήμερα, Παρασκευή, στα γραφεία του, όσους επίδοξους καναλάρχες το επιθυμούν για μία πρώτη διερεύνηση των προθέσεων τους.

    «Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στο πλαίσιο της προκήρυξης 1/2019 για τη χορήγηση δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, με ανάρτηση στον ιστότοπό του http://www.esr.gr καλεί τους ενδιαφερόμενους, αν το επιθυμούν, να προσέλθουν στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8.2.2019 και ώρα 10 π.μ.», ανέφερε η ανακοίνωση.

    Μέχρι αυτή την ώρα, ο μόνος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι ο εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης,, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο έχει καταθέσει φάκελο για να διεκδικήσει άδεια γενικού περιεχομένου. Ερωτηματικό παραμένει το αν μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου, που είναι και η καταλυτική ημερομηνία για αιτήσεις, θα υπάρξει κάποιος ακόμη φάκελος.

    Σε περίπτωση μάλιστα που υπάρξουν περισσότεροι από δύο επίδοξοι καναλάρχες, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Alpha: Μεγάλο πρόστιμο από το ΕΣΡ στον σταθμό λόγω Δήμου Βερύκιου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιδράσεις για την τροπολογία-δώρο της κυβέρνηση της κυβέρνησης στους καναλάρχες



    ΣΧΟΛΙΑ