• Top Stories

    Ολοκλήρωσε την κατάθεση ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη – Οι πρώτες δηλώσεις (video)

    • NewsRoom
    Πατήσια


    Για περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στις Αρχές, ο οποίος πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Κυριακής.

    Ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού αποχώρησε από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ και όχι από την μπροστά όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι.

    Σημειώνεται ότι ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία. Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν.

    Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

    «Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε νωρίτερα στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

    Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

    Ο Κώστας Ζέμπερης κατέθεσε όσα γνωρίζει για την δολοφονία της κόρης του. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολου Λύτρα.

    Ο δικηγόρος δεν απάντησε σε ερώτηση για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα. Αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία.

    Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης του και για αυτό είπε ό,τι γνώριζε και θα βοηθούσε στην υπόθεση.

    Η έκκληση της οικογένειας

    Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Γιάννα Παναγοπούλου, απηύθυνε νωρίτερα έκκληση προς όποιον είδε τυχόν κάτι εκείνο το μοιραίο απόγευμα στο Νεκροταφείο.

    «Ζητούμε όποιος είδε κάτι, ο,τιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες», δήλωσε η κυρία Παναγοπούλου στον ΣΚΑΪ. «Ήταν 17:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Όποιος γνωρίζει κάτι αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του να μην φοβηθεί σήμερα. Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ήταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Όποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος», τόνισε και κατέληξε: «Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη θεία της 32χρονης – Ποιον κατηγορεί για τη δολοφονία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία της Δ. Ζέμπερη: Συγκλονίζει η νέα ανάρτηση της αδερφής της – Ποιον κατηγορεί



    ΣΧΟΛΙΑ