• Top Stories

    Ντ. Μπακογιάννη: «Υβρις» η έξοδος Κουφοντίνα από τη φυλακή

    • NewsRoom
    Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής


    «Είναι ύβρις αυτό που είδα πριν από λίγο» είπε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας στις δηλώσεις της Ιωάννας Κούρτοβικ, συνηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα, λίγο μετά την έξοδό του από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Η κ. Κούρτοβικ υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι όσοι διαμαρτύρονται για την 48ωρη άδεια που δόθηκε στο κορυφαίο στέλεχος της «17 Νοέμβρη», «ασχημονούν και παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη».

    «Ηταν η ίδια η σύνθεση του Συμβουλίου των φυλακών που είχε απορρίψει τις μέχρι τώρα αιτήσεις του Κουφοντίνα, αλλά τελευταία είχε αλλάξει ο αρμόδιος εισαγγελέας», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε ότι «η 48ωρη άδεια Κουφοντίνα είναι μια πράξη συμβολική γιατί η κυβέρνηση ήθελε ένα άλλοθι αριστεροσύνης».

    «Ας έβγαινε να πει αυτό που λέμε και εμείς, ότι κακώς αποφυλακίζεται ο Κουφοντίνας αλλά δεν το έκανε», πρόσθεσε.

    Νωρίτερα, η Αλεξία Μπακογιάννη μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για «περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανοχής», τονίζοντας πως «δικαιώματα δεν έχει μόνο ο Κουφοντίνας, έχω και εγώ, η μάνα του Αξαρλιάν». «Βγάζουμε έξω» έναν άνθρωπο που «δεν μετάνιωσε ποτέ» και «που έχει κάθε διάθεση» να πράξει τα ίδια, είπε μεταξύ άλλων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Καμίνης: Άνθρωποι σαν τον Κουφοντίνα δεν πρέπει να βγαίνουν από τη φυλακή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτωρ Κουφοντίνας: Κατηγορεί τον Μητσοτάκη για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σάλος στην κοινωνία: Διήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα της 17Ν



    ΣΧΟΛΙΑ