• Top Stories

    Νέες καταγγελίες-κόλαφος για τη δασκάλα στον Άλιμο (video)

    • NewsRoom


    Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δασκάλα μουσικής του 6ου Δημοτικού Αλίμου που έδωσε εντολή στους μαθητές της Δ’ Δημοτικού να ξυλοφορτώσουν συμμαθητή τους επειδή δεν πρόσεχε την ώρα του μαθήματος.

    Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η καθηγήτρια είχε προκαλέσει με τη συμπεριφορά της. Όπως είχαν καταγγείλει οι γονείς ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες, είχε βάλει το παιδί τους για ώρα να κάθεται κάτω από την έδρα ανάμεσα στα μπούτια της ως τιμωρία. Άλλοι γονείς μάλιστα καταγγέλλουν ότι η δασκάλα απευθύνεται στα παιδιά με απαξιωτικές εκφράσεις του τύπου «είσαι χαζός» και «είσαι βλάκας».

    Μετά και το χθεσινό επεισόδιο, οι γονείς των μαθητών του 6ου Δημοτικού σχολείου Αλίμου συγκεντρώνουν υπογραφές για να τις στείλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας (έχουν συγκεντρώσει πάνω από 120 υπογραφές μέχρι τώρα) προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν τη δασκάλα εκτός σχολείου.

    Μάλιστα,  κάποιοι καταγγέλλουν την συμπεριφορά της ακόμα και μέσω των social media.


    Έβαλε τους συμμαθητές του να τον χτυπήσουν

    Ο μικρός μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος μουσικής προσποιήθηκε πως οδηγούσε ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα του εκνευρίστηκε από τη φασαρία και αποφάσισε να εκδικηθεί τον μαθητή της, διατάζοντας τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα και να αρχίσουν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.

    Αρκετά παιδιά «πάγωσαν» και έμειναν ακίνητα στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να τον χτυπάνε στο κεφάλι κι όπου αλλού τον έβρισκαν! Ο άτυχος μαθητής προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι, μπροστά στο απαθές βλέμμα της δασκάλας.

    Το παιδί σώθηκε όταν χτύπησε το κουδούνι. Η μητέρα του αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες την προέτρεψε να πάει να βρει την δασκάλα και να λύσουν μεταξύ τους το θέμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ σε Δημοτικό στον Άλιμο: Δασκάλα διέταξε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 29χρονος κατηγορείται για ασέλγεια στον 9χρονο μαθητή του [εικόνες]

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σάλος: Τελετή ενθρόνισης νέου Μητροπολίτη κόστους… 12.000 ευρώ!



    ΣΧΟΛΙΑ