• Top Stories

    Μητέρες θήλασαν δημόσια σε όλη την Ελλάδα (pics)

    • NewsRoom

    Γυναίκες θηλάζουν τα παιδιά τους, στον Πεζόδρομο έξω από τη Δημοτική Πινακοθήκη στο κέντρο της Κορίνθου, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό όπου διοργάνωσε η ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017. Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Βασιλης Ψωμας


    Σήμερα, χιλιάδες μητέρες θήλασαν δημόσια τα βρέφη του, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

    Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κόρινθο και σε πολλές ακόμη περιοχές οι μητέρες θήλασαν το παιδί του σε εκδηλώσεις γιορτές για τον μητρικό θηλασμό όπου διοργάνωσαν ομάδες Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.

    Μητέρα θηλάζει το παιδί της , στον Πεζόδρομο έξω από τη Δημοτική Πινακοθήκη στο κέντρο της Κορίνθου, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό όπου διοργάνωσε η ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017. Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Βασιλης Ψωμας

    Στα πλαίσια της ανωτέρω παγκόσμιας ημέρας, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσαν τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

    Σε δηλώσεις τους οι υπεύθυνοι στην Αθήνα υπογράμμισαν  πως ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».

    Μητέρα θηλάζει το παιδί της, στον Πεζόδρομο έξω από τη Δημοτική Πινακοθήκη στο κέντρο της Κορίνθου, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό όπου διοργάνωσε η ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017. Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Βασιλης Ψωμας

    Παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό ενώ έγιναν και συζητήσεις σχετικές με τις πρώτες επαφές των μαμάδων με τα βρέφη τους.



    ΣΧΟΛΙΑ