• Top Stories

    Στον ανακριτή οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση-Λεμπιδάκη (φωτογραφίες)

    • NewsRoom
    Μιχάλης Λεμπιδάκης

    Μιχάλης Λεμπιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Πλαστικά Κρήτης


    Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου έχουν μεταφερθεί οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση απαγωγής του 53 χρόνου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, προκειμένου να απολογηθούν. Η μεταφορά τους έγινε λίγο πριν τις 10 το πρωί, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ η διαδικασία αναμένεται να είναι μακρά.

    Οι απολογίες ξεκίνησαν με τον ιδιοκτήτη της μάντρας που ήταν το τελευταίο κρησφύγετο στο οποίο είχαν μεταφέρει οι δράστες τον επιχειρηματία. Ο συγκεκριμένος απολογούνταν επί 2,5 ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretalive.

    Θα ακολουθήσει ο φερόμενος ως φύλακας του Μιχάλη Λεμπιδάκη και στη συνέχεια ένας εκ των δύο κατηγορούμενων που αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

    Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες είναι: διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση χρήσης όπλων και επιδίωξης οικονομικού οφέλους, απόπειρα εκβίασης από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου και εμπρησμός.

    Φωτογραφίες από την μεταφορά των κατηγορουμένων στο δικαστήριο Ηρακλείου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:   Απαγωγή Λεμπιδάκη: Απειλούσαν τις οικογένειες των συλληφθέντων – Έφοδοι στην Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λασίθι: Νεκρός φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε 62 χρόνος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που έσωσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη



    ΣΧΟΛΙΑ