ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μισθό πάνω από 220.000 ευρώ, εταιρεία στο Ντουμπάι προσφέρει εργασία, χωρίς να ζητάει ιδιαίτερη προϋπηρεσία και διπλώματα.
Αν έχεις δυναμική προσωπικότητα, ικανότητα στις πωλήσεις και την επιθυμία να ζήσεις σε μια εξωτική τοποθεσία, με ετήσιο μισθό 200.000 λίρες Αγγλίας, τότε μπορείς να αναλάβεις αυτή τη θέση.
Βρετανική κτηματομεσιτική εταιρεία αναζητεί υπάλληλο για το γραφείο της στο Ντουμπάι, με μοναδικό προσόν, το δίπλωμα οδήγησης, με μισθό περίπου 226.000 ευρώ τον χρόνο.
Η κτηματομεσιτική «Allsopp & Allsopp», δεν ζητεί ούτε σπουδές, ούτε την γνώση ξένων γλωσσών, ούτε ιδιαίτερη προϋπηρεσία.
Τα βασικά προσόντα για τον υπάλληλο είναι να διαθέτει «δυναμική προσωπικότητα» και «ικανότητα στις πωλήσεις».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καταλονία: Χάνουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία όσα κόμματα είναι υπέρ της ανεξαρτησίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Κάρλες Πουτζντεμόν είναι και θα παραμείνει πρόεδρος της Καταλονίας»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: Οι ληστές που σιδέρωσαν την 85χρονη είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τροχαία ατυχήματα: Πτώση 4,2% φέτος τον Οκτώβριο σε σχέση με τον περσινό μήνα
- Κωνσταντίνος Τασούλας: Άκουσε τα κάλαντα από την Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την Προεδρική Φρουρά
- Παύλος Μαρινάκης: Το 2025 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ουσιαστικές τομές (video)
- Υπόθεση Έπσταϊν: Έρευνα σε 5,2 εκατ. σελίδες – Θα χρειαστεί η συνδρομή 400 δικηγόρων