• Top Stories

    Δώρα Ζέμπερη: «Μία ανάσα» από τον δολοφόνο-Η αστυνομία ψάχνει σπίτια

    • NewsRoom


    «Μία ανάσα» από την διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη φαίνεται να βρίσκεται η αστυνομία. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με τις νεότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα πρόσωπο-κλειδί. Η αστυνομία στρέφει το ενδιαφέρον της σε έναν άνδρα μικρόσωμο και αδύνατο, και κατά πάσα πιθανότητα ασιατικής καταγωγής.

    Οι κινήσεις του συγκεκριμένου προσώπου καταγράφηκαν  από κλειστό κύκλωμα κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

    Στο σημείο εντοπίζεται και το πρώτο στίγμα του κινητού της 32χρονης. Υπάρχουν εκτιμήσεις πως ο δράστης κινήθηκε από το Β’ Νεκροταφείο προς τον σταθμό του Περισσού χωρίς να χρησιμοποιήσει τον ΗΣΑΠ.

    Το επόμενο στίγμα του κινητού είναι στην κεραία κάλυψης στην περιοχή της Κυψέλης. Εν συνεχεία, σύμφωνα με πληροφορίες το στίγμα διαγράφει έναν περίεργο κύκλο και εντοπίζεται για τρίτη φορά σε κεραία στα Πετράλωνα. Το τελευταίο εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

    Εκεί είναι και η περιοχή όπου οι αστυνομικοί έχουν στρέψει τις έρευνές τους. Αυτό διότι εκτιμάται πως ο δολοφόνος πούλησε το τηλέφωνο σε νόμιμο κατάστημα ή σε κλεπταποδόχο.

    Από πόρτα σε πόρτα, άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ. ρωτούν κατοίκους, σε μια προσπάθεια να συλλέξουν περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη.

    Οι οδοί που «χτενίζει» η ΕΛ.ΑΣ. είναι η Πειραιώς, η Σοφοκλέους και η Μενάνδρου.

    Όπως τονίζουν έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης πιθανότατα έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι φιλικών του προσώπων και εκτιμούν ότι είναι αδύνατον να έχει φύγει από τη χώρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία Δώρας-Αποκάλυψη «βόμβα» από την κολλητή της: «Λίγο πριν τη σκοτώσουν…»



    ΣΧΟΛΙΑ