• Top Stories

    Χωρίς ΗΣΑΠ για πολλές ώρες την Κυριακή

    • NewsRoom
    ησαπ - ηλεκτρικός


    Στάση εργασίας από τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής έως την λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα ασφάλειας που αναδείχτηκαν με αφορμή τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Μίλαν και της ΑΕΚ.

    Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «τα επεισόδια ανέδειξαν τον πρόχειρο σχεδιασμό και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας».

    Ως αποτέλεσμα «επιβάτες και προσωπικό κινδύνεψαν» τονίζουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

    Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων, οπαδοί της ΑΕΚ διασταυρώθηκαν με οπαδούς της Μίλαν. Οι οπαδοί μετακινούνταν με τον συρμό του ΗΣΑΠ προς το Ολυμπιακό Στάδιο και διαπληκτίστηκαν εντός των βαγονιών του. Αποτέλεσμα ήταν να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα επιβατών και να προκληθούν ζημιές στον συρμό που σταμάτησε υποχρεωτικά στον σταθμό «Πευκάκια».

    Οι Ιταλοί οπαδοί που τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και μόλις πήραν εξιτήριο, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές.

    Προανάκριση για το συμβάν είχε αναλάβει η αστυνομία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναρχικοί έβαψαν pet shops και κρεοπωλεία σε Πέραμα και Κερατσίνι (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Δώρας – Αποκάλυψη «βόμβα» από την κολλητή της: «Λίγο πριν τη σκοτώσουν…»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κώστας Καραμανλής:Να προσέχουν πότε πρέπει να μιλάνε και πότε πρέπει να σιωπούν όσοι επικαλούνται τον Καραμανλή



    ΣΧΟΛΙΑ