ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο 32χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ήταν καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών για κλοπές από την 1η Απριλίου 2016.
Αρχικά, ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και εν συνεχεία οδηγήθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Θα αποφυλακιζόταν τον Δεκέμβριο του 2018.
Στις 5 Σεπτεμβρίου έχοντας συμπληρώσει το 1/5 έκτισης της ποινής πήρε 5ήμερη άδεια, όπως είχε δικαίωμα και την παραβίασε.
Από τότε έχει διαταχθεί έρευνα για τις συνθήκες απόδρασης από τον γενικό γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής Ευτ. Φυτράκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Βίκυ Σταμάτη πρόσωπο με πρόσωπο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο Εφετείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Σταμάτη: Η χειρονομία προς τους δημοσιογράφους που προκάλεσε σάλο (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μανχάταν: Διασυνδέσεις με το ISIS είχε ο δράστης της επίθεσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι για δολοφονία Κερκ: «Πρέπει να φανταστούμε ότι μπορεί να υπάρξουν ηπιότερες ποινές για όποιον πυροβολεί στελέχη της δεξιάς;»
- Νετανιάχου: «Η εξόντωση των ηγετών της Χαμάς θα τερμάτιζε τον πόλεμο» – Οικογένειες ομήρων: «To μόνο εμπόδιο για το τέλος του πολέμου είναι ο Νετανιάχου»
- Μάρκο Ρούμπιο: «Απαράδεκτη, λυπηρή και επικίνδυνη» η διείσδυση ρωσικών drones στο πολωνικό έδαφος
- Ηλεία: Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή Σπαρτουλιά
