ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλευρό του πατέρα της βρίσκεται η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του.
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και την απόπειρα εκβίασης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου.
Το Σαββατοκύριακο το περάσει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς αναμένεται να απολογηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα.
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν σταματά να στηρίζει τον πατέρα της. Μάλιστα σε νέα ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την προσαγωγή του πατέρας της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram screenshot του τίτλου ενός θέματος που γράφτηκε στο διαδίκτυο.
Yπερβολές στη σύλληψη Λυκουρέζου: «Μόνο στρατό δεν κατέβασαν για να συλλάβουν έναν 85χρονο!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λυκουρέζος: «Αν είναι δυνατόν, εμείς μέλη εγκληματικής οργάνωσης;»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eίκοσι μήνες φυλάκιση στην ξανθιά δικηγόρο – Η αγωγή του «ιπτάμενου» δημάρχου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο εκατομμυριούχος που αποκαλείται ο «Steve Jobs» της κάνναβης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η δίκη της Κιάρα Φεράνι: Από fashion icon πρωταγωνίστρια στις αίθουσες των δικαστηρίων
- Κλώνης (Intracom Holdings): Υποτιμημένη η μετοχή – Ταμείο στα €200 εκατ.
- Σταύρος Κυριακούλης: Το παιδί της Κατοχής, που πάλεψε με τα κύματα και βγήκε νικητής στην στεριά…
- Ενεργειακή χρυσή εποχή ή νέο πάρτι με τα λεφτά των επόμενων;
