• Top Stories

    Νεκρός εντοπίστηκε ο επιβάτης του Blue Star Naxos που έπεσε στη θάλασσα (pics)

    • NewsRoom


    Τραγική κατάληξη είχε ο επιβάτης του Blue Star Naxos, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα ενώ το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του.

    Ο 60χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του cyclades24, περίπου στις 11 το βράδυ, από το πλήρωμα του ταχύπλοου σκάφους 609 του Λιμενικού, περίπου 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου.

    Το σκάφος του Λιμενικού τον μεταφέρει αυτή την ώρα στη Σύρο, ενώ προς το παρών δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

    Το πλοίο πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσσα-Κουφονήσι-Αμοργό-Κατάπολα, όταν σύμφωνα με επιβάτιδα, περί τις 8:50 άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών για άγνωστο λόγο πήδηξε στη θάλασσα, ενώ το πλοίο έπλεε 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο.

    Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό όπου ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

    Στο σημείο επιχείρησαν εκτός από το Blue Star Naxos το οποίο ακινητοποιήθηκε, το Blue Star Delos, ένα φορτηγό πλοίο, ένα τάνκερ, 2 πλωτά του Λιμενικού, ένα ταχύπλοο καθώς και ένα ελικόπτερο Sikorsky.

    Μαρτυρίες: Προσπάθησαν μάταια να τον σταματήσουν

    Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες του καταστρώματος δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους για το τι ακριβώς έγινε. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως κάποιοι επιβάτες που είδαν τον άνδρα να σκαρφαλώνει τα κάγκελα του πλοίου προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ωστόσο αυτός πρόλαβε να πηδήξει στη θάλασσα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρευνες για εντοπισμό60χρονου που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα από το Βlue Star Naxos

     



    ΣΧΟΛΙΑ