• Top Stories

    Νεκρή από τις κλωτσιές και τις μπουνιές των ληστών 86χρονη στα Καμίνια

    • NewsRoom
    Έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα


    Με τη φράση «την ξυλοφόρτωσαν μέχρι θανάτου» περιέγραψαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής τις συνθήκες θανάτου της 86χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα άγριας ληστείας στα Καμίνια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία τις οποίες επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, οι αιτίες θανάτου της γυναίκας είναι οι «βαριές κακώσεις θώρακος», οι οποίες προήλθαν από τις κλωτσιές και τις μπουνιές που της έδωσαν οι δράστες για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στο οποίο διέμενε.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα χτυπήματα προκλήθηκε και εσωτερική αιμορραγία με την 86χρονη να υφίσταται και δύο εμφράγματα.

    Οι ληστές είχαν μαζί τους και «ειδικό ιμάντα φίμωσης», τον οποίο φαίνεται ότι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν για να δέσουν την άτυχη γυναίκα.

    Όπως είπε στην Αστυνομία η κόρη της, η μητέρα της σε κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν, όμως παρά τις εκκλήσεις την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στα Καμίνια: Νεκρή 86χρονη μετά από ληστεία στο σπίτι της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβολισμοί στη Μεταμόρφωση σε ένοπλη ληστεία σε πολυκατάστημα



    ΣΧΟΛΙΑ