• Κοινωνία

    Νέες αποκαλύψεις: Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη

    • NewsRoom
    τοπαλουδη

    Ελένη Τοπαλούδη


    Περισσότερο φως στην υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο αναμένεται να ρίξουν τα αποκαλυπτικά στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star oι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης φοιτήτριας, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη. Να υπενθυμίσουμε πως το κινητό της Ελένης Τοπαλούδη μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

    Από τις 28 και μετά την ψάχνουν, δύο μέρες μετά, στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της, ενώ την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

    Παράλληλα βγήκαν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης κοπέλας και σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της.

    Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου αν ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

    Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, πέρα από το αίτημα για την άρση όλων των κινητών τηλεφώνων,κατέθεσε αίτημα για άρση και του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε η Ελένη, ώστε να ερευνηθεί με ποια τρίτα πρόσωπα επικοινώνησαν οι δράστες πριν παραλάβουν την Ελένη με το άσπρο φορτηγάκι, αλλά και μετά τα τεκταινόμενα στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκλημα στη Ρόδο: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της φοιτήτριας-Τι λέει από τις φυλακές ο 19χρονος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας για τις γιορτές» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκλημα στη Ρόδο: «Μαγειρεμένα» στοιχεία υπέρ του Έλληνα κατηγορούμενου καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας



    ΣΧΟΛΙΑ