• Top Stories

    Έγκλημα στη Ρόδο: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της φοιτήτριας-Τι λέει από τις φυλακές ο 19χρονος

    • NewsRoom
    ροδος_νεκρη_φοιτητρια


    Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της.

    Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου αν ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

    Χθες, ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα για την άρση όλων των κινητών τηλεφώνων αλλά και του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε η Ελένη, ώστε να ερευνηθεί με ποια τρίτα πρόσωπα επικοινώνησαν οι δράστες πριν παραλάβουν την Ελένη με το άσπρο φορτηγάκι, αλλά και μετά τα τεκτενόμενα στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου.

    Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια:

    «Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση πολιτικής αγωγής της οικογένειας Τοπαλούδη στην υπόθεση της δολοφονίας της αειμνήστου, Ελένης Τοπαλούδη.

    Σήμερα, το δικηγορικό μας γραφείο κατέθεσε ενώπιον της κας Ανακρίτριας Ρόδου αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των κατηγορουμένων και του θύματος, η οποία θα αφορά τις εισερχόμενες κι εξερχόμενες κλήσεις, τις ώρες που αυτές οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν, αλλά και τις κεραίες που ενεργοποίησαν τόσο οι εν λόγω αριθμοί όσο και οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας, με τους οποίους αυτοί επικοινώνησαν, από την ώρα που σύμφωνα με τις κάμερες το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο της συλλήψεώς τους, αφετέρου του αριθμού σταθερής τηλεφωνίας της εξοχικής κατοικίας του ενός κατηγορουμένου, όπου οι δράστες βίασαν και κακοποίησαν βάναυσα την αείμνηστη Ελένη Τοπαλούδη.

    Σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι, κατόπιν των αναμφισβήτητων απαντήσεων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, να εντοπιστούν οι αριθμοί και μέσω αυτών τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δύο δράστες του εγκλήματος, αλλά κυρίως πού ευρίσκοντο τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με τους δράστες από την πρώτη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών παρέλαβε την αείμνηστη Τοπαλούδη μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δράστες την πέταξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Επίσης, σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δράστες μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος τους και πού ευρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα».

    Τι λέει από τις φυλακές ο 19χρονος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη

    Σε δήλωση προχώρησε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μέσα από τις φυλακές Γρεβενών.

    Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός μίλησε τηλεφωνικά με συνεργάτη της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» και ήταν αρκετά φειδωλός. «Τώρα, δεν θέλω να αναφέρω. Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω».

    O κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε εκείνος την άτυχη φοιτήτρια αλλά ο 21χρονος . Όπως λέει μπλέχτηκε σε μια υπόθεση, επειδή φοβήθηκε να αντιδράσει. Τα ρίχνει όλα στον 21χρονο, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του, προσπαθεί να αποδείξει πως ένοχος είναι ο φίλος του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρίσιμες ώρες για το 6χρονο αγοράκι που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου τυλιγμένο στον λαιμό του

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκλημα στη Ρόδο: «Μαγειρεμένα» στοιχεία υπέρ του Έλληνα κατηγορούμενου καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στη Ρόδο: Τι κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου κατηγορουμένου



    ΣΧΟΛΙΑ