• Ροή Ειδήσεων

    Νέα στοιχεία – σοκ για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: «Την εκβίαζαν πριν την σκοτώσουν!» (Video)

    • NewsRoom


    Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, έρχονται στο φως από τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας με σκοπό να «φωτίσουν» τα σκοτεινά σημεία του αποτρόπαιου εγκλήματος.

    Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας έχουν ραντεβού με την ανακρίτρια της Ρόδου το πρωί της Παρασκευής, 22 Φεβρουαρίου, όπως αποκαλύφθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. H μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν.

    Η μητέρα και ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, μίλησαν στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου και  όπως ανέφεραν, η κόρη τους δεχόταν απειλές λίγο διάστημα πριν τη σκοτώσουν. «Θα αγωνιστώ μέχρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές, οι εκβιαστές και οι δολοφόνοι του παιδιού μου» είπε η μητέρα της και συνέχισε: «δεν έχει νόημα η δική μου ζωή. Ζω για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μόνο αυτό θέλω».

    Η μητέρα της 21χρονος τόνισε ότι έχει στη διάθεσή της στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της. «Η Ελένη ζούσε σε ένα διαρκή φόβο και εκβιασμό» επανέλαβαν οι γονείς της…

    Στο μεταξύ,  από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος Ροδίτης προέκυψαν νέα στοιχεία. Από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις.

    Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

    Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

    «Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Σοκάρουν τα στοιχεία στο κινητό του 21χρονου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Φρικιαστικά ντοκουμέντα από τον τόπο του εγκλήματος



    ΣΧΟΛΙΑ