• Κοινωνία

    Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Σοκάρουν τα στοιχεία στο κινητό του 21χρονου

    • NewsRoom
    ροδος_νεκρη_φοιτητρια


    Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά την άρση απορρήτου στα κινητά των δύο κατηγορουμένων για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

    Από τα στοιχεία προκύπτει ότι συνέχιζαν να «ψαρεύουν» κορίτσια, ακόμη και μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Από το κινητό του 21χρονου κατηγορουμένου προκύπτει ότι με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και απανωτά μηνύματα πίεζε κοπέλες να συναντηθούν μαζί του.

    Μάλιστα, ακόμη και όταν εκείνες του έλεγαν ότι δεν ήθελαν να τον συναντήσουν και να τον γνωρίσουν, εκείνος απαντούσε «εγώ θέλω όμως». Σύμφωνα με τις συνομιλίες που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο 21χρονος τηλεφώνησε σε 24χρονη μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της Τοπαλούδη και της πρότεινε ό,τι και στην άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε.

    Την ημέρα του άγριου εγκλήματος τηλεφώνησε ξανά στην 24χρονη και της ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις του. Επίσης, 18 ώρες μετά τον θάνατο της Τοπαλούδη, συνέχισε να επιμένει και πήρε ξανά την 24χρονη, προσπαθώντας να την πείσει, παρότι εκείνη του ζητούσε να μην την ξανακαλέσει.

    «Ηταν εκείνες τις ημέρες που ακόμη δεν είχαν συλληφθεί. Με καλούσε για να βρεθούμε, αλλά αρνιόμουν, έπαθα σοκ μόλις κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά», είπε η 24χρονη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρόδος: Τι ισχυρίζεται στην απολογία του ο 19χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό φοιτήτριας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτροχιάστηκε τρένο στην Ισπανία-Ένας νεκρός και 8 τραυματίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζάππειο: Φορτηγάκι τυλίχθηκε στις φλόγες



    ΣΧΟΛΙΑ